Hodnocení mého blogísku

14. dubna 2009 v 20:49 | Bublinka150 |  Moje hodnocení
Chodím na jednu virtuálku a tam mám ohodnocený blog tak atdy je to hodnnocení:

Prvý dojem

Výborný - 1

Dess

Výborný - 1

Farby

Fajn - 2 (Tá žltá občas ťahá oči)

Články

Výborné - 1

Menu

Fajn - 2 (Zmeň farbu aktívneho - tú zelenú)

Stránka celkovo

Výborná - 1

Celkový dojem

Fajn - 2

Známka tvojho blogu je: 1.4
Tvoj blog je: Super

Dobrý co :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mačinka ♥ Tvoje SBénko 4eWeR ♥ Mačinka ♥ Tvoje SBénko 4eWeR ♥ | Web | 15. dubna 2009 v 15:03 | Reagovat

WOOW :-)

2 Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... | Web | 15. dubna 2009 v 15:48 | Reagovat

dobrý ale s tou žlutou pravdu nemá je v pohodě a mě oči netahá :D

3 Elinkaa *SBíttkoo* Elinkaa *SBíttkoo* | Web | 15. dubna 2009 v 16:11 | Reagovat

Awíínkooooooooooo........
•Jak se vede?
•Co škola?
•Možná si se mně neptala ale já se mám dobře..........

Tak ppp a stav se u mně XD

4 Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... | Web | 15. dubna 2009 v 16:50 | Reagovat

Ahojik máš u mě diplomek

5 BeeJayka Sbénko BeeJayka Sbénko | Web | 15. dubna 2009 v 19:29 | Reagovat

jj je to super!

6 BeeJayka Sbénko BeeJayka Sbénko | Web | 16. dubna 2009 v 15:15 | Reagovat

ahoj prosím hlásla bys pro mě??? jestli jo tak se podívej na blog DÍKY!!!!

7 BeeJayka Sbénko BeeJayka Sbénko | Web | 16. dubna 2009 v 15:54 | Reagovat

DĚKUJIIIIIIIIIIIIIIIIII

8 Ľudka SB Ľudka SB | Web | 16. dubna 2009 v 18:16 | Reagovat

ano to je teda dobré hodnotenie :-)
a prepáč že som tak dlho nebola na nete, ale žiaľ som mala vysoké teploty a až dnes som schopná niečo robiť pri PC :-)
pekný dník

9 Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... | Web | 16. dubna 2009 v 18:42 | Reagovat

Ahoj Sbi jako každý den jsem tě přišla navštívit!:o)

10 Elinkaa *SBíttkoo* Elinkaa *SBíttkoo* | Web | 16. dubna 2009 v 19:19 | Reagovat

Jé promííň já to tram měla něako blbě daný teď už tam je anketa

11 Bobecek11 Bobecek11 | E-mail | Web | 17. dubna 2009 v 16:44 | Reagovat

ooooooooooooooobbbbbbbiiiihhhhhhhaaaaaaammmmmm

12 ♠♥Katlik|♠♥ ♠♥Katlik|♠♥ | Web | 17. dubna 2009 v 18:41 | Reagovat

Jo jasně že je to bezva

13 Bobecek11 Bobecek11 | E-mail | Web | 19. dubna 2009 v 10:15 | Reagovat

oooooooooobbbihhhhhhhhhhhaaaaaaammmmmmm

14 Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... Dada...S-bEn(Q)o...♥-*/MUCKUJU*/-LÁFUJU-*NECHCI TĚ ZTRATIT*Jsi to NEJ S-bEn(Q)o!♥který mám mám tě Lovuju!-/... | Web | 19. dubna 2009 v 17:36 | Reagovat

Ahoj Sbí je na blogu zveřejnění kolik jsi dala za týden komentářů tak zjistijak na tom jsi!A pokud jsi si ještě nedala hlásek tak v horním boxu!!!

15 MimushinQa ♥SBínQo♥ MimushinQa ♥SBínQo♥ | Web | 2. května 2009 v 20:26 | Reagovat

Super hodnotenie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama